woensdag 30 juli 2014

Blooming birthday

Eerstvolgende besteldatum is donderdag 3 juli a.s.. Vanaf 1 juli kan er besteld worden uit de nieuwe catalogus 2014/2015. Workshop scrapbooking of kaarten maken met Stampin' Up! datum in overleg. Voor meer info kijk op de pagina demo's en workshops.
Na lang wachten kwam gisteren eindelijk mijn bestelde stempelset Flower Patch binnen. De bijbehorende dies had ik al binnen, maar zonder stempels kon ik daar natuurlijk weinig mee. Maar het was het wachten waard. Wat een leuke bundel is dit. Eerst ben ik lekker gaan kliederen met verschillende kleuren inkt. Welke combi staat het leukst. Uiteindelijk vond ik de kleuren Pool party, Summer starfruits en Coastal Cabana het mooist. 

Aan de hand van de schets van Cards en Scrap kaartenchallenge #215 heb ik dit kaartje gemaakt.
Ik heb op een vierkantje verschillende bloemen over elkaar heen gestempeld. Omdat de stempels transparant zijn, is dit heel makkelijk. Versierd met wat gorgeous grunge stipjes en de tekst uit de stempelset Flower Patch. Ik heb ook wat bloemen gestempeld en uitgesneden met de dies die erbij horen. 

Groetjes,
Cynthia


4 opmerkingen:

 1. ohhhh die is echt gaaf

  Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurencombi, Cynthia, en een prachtige kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Cynthia
  Wat een leuke en vrolijke kaart heb je met de sketch gemaakt .
  mooie kleurtjes heb je gebruikt.
  Gezellig dat je meedoet met de uitdaging bij het Cards & Scrap blog
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vergat ik je helemaal te bedanken voor je deelname aan de uitdaging bij Cards & Scrap. Leuk dat je mee doet, Cynthia!

  BeantwoordenVerwijderen