zondag 13 juli 2014

Super Scrapbook Sunday 13 juli

Ik ben helemaal blij dat Stampin' Up! in de nieuwe catalogus masks heeft opgenomen. En nog wel voor een leuke prijs ook. Deze layout heb ik gemaakt door op een wit vel cardstock het mask te leggen. Met een stamping sponge heb ik de inkt (soft sky) over de sterretjes gewreven. Het mask af en toe verschoven om over het hele vel sterretjes te krijgen. Zo heb ik ook de bruine sterren (baked brown sugar) gemaakt. Verder heb ik de achtergrond versierd met de stempelsets Hello Darling (pailletten), off the grid en gorgous grunge.

Achter de foto heb ik een kraft vel (embossed met de embossingmal large polkadot) geplakt. De sterren (be the star) heb ik uitgeknipt en met 3d foam opgeplakt. Het olifantje gestempeld met zoo babies. 2 keer gestempeld en uit het tweede olifantje alleen het oortje geknipt en met 3d foam opgeplakt.

Ook blij ben ik met de nieuwe alfabet snijmallen. Op deze layout heb ik gebruik gemaakt van de little letters. Verder wat houten sterretjes, steentjes en een touwtje om de foto.

groetjes,
Cynthia

6 opmerkingen:

 1. Heeeeeeel erg mooi!
  Die mask en de stempelsets Gorgeous grunge en off the grid heb ik hier ook liggen. Kun je leuke dingen mee doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super gave LO heb je weer gemaakt, die mask is echt leuk blij dat ik hem volgende week ook in mijn bezit heb.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heeel mooi en wat een zoete foto bleven ze altijd maar zo hihihi

  BeantwoordenVerwijderen