zaterdag 3 januari 2015

Happy

Ik moet er nog even inkomen hoor. Het lukt me maar niet om kaartjes te maken en al helemaal niet om layouts te maken. Ik kom niet veel verder dan de verplichte design team opdrachten. Maar die mag ik nog niet laten zien. Nog een paar dagen dan is de vakantie weer voorbij. Als de kinderen weer naar school zijn, komt het vast goed. Voor nu heb ik nog een layout te laten zien. Deze lag al klaar, maar had ik nog niet op de foto gezet.

Het papier is niet van Stampin' Up! dit keer. De stempels wel. Gebruik gemaakt van de starburst saying stempels en framelits. De pijl en het hartje zijn gemaakt met de set What's Up?. Hier is ook een pons bij zodat je de gestempelde pijlen ook kan uitponsen. Als achtergrond heb ik gebruik gemaakt van de gorgeous grunge set. Het ruitjes patroon is gemaakt met de off the grid stempel. Helaas is deze niet meer te koop.
groetjes,
Cynthia3 opmerkingen:

 1. Tja denk dat we er allemaal wel eens last van hebben dat we heel veel willen maar er gewoon niet toe komen. Maar wat je zegt; komt vast weer goed. De layout die je nu laat zien is weer erg mooi. Lekker fleurig en kleurrijk en dat past ook helemaal bij de titel en de foto. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave lo, Cynthis.
  En jouw blog kennende, komt die inspiratie vanzelf wel weer. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Cynthia,

  Heel mooi layout.

  Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar.

  Creatieve Grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen