donderdag 9 maart 2017

Nailed it!

Wilde ik gisteren eindelijk eens even lekker gaan stempelen. Alles klaar gezet, komt Quinn thuis. Met een deel van zijn spatbord onder zijn snelbinders. Mam, mijn fiets is weer eens stuk. Grrr. Dus mijn jas maar aangetrokken en kijken of er nog iets te redden viel. Het deel wat nog op de fiets zat verwijderd, een kilo drek ervan af gewassen en toen kijken wat het probleem was. Popnagels afgebroken. Met een tang heb ik de oude popnagels verwijderd. En toen Ronan lief aangekeken of hij me wilde helpen met nieuwe popnagels erin doen. Toch handig zo'n kind op een technische school. Je bent nooit te oud om te leren. Had niet geweten wat ik met dat apparaat aan moest. Al met al een hele middag aan het klussen geweest, maar het zit er weer netjes op. Vandaag maar een leuk kaartje gemaakt voor Ronan. He nailed it!. Heeft ons weer flink geld bespaard.

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge #115 op het blog Lift Challenge. Het is lastig om de kaart op de foto te zetten. Door de spiegeling van het licht komt de kaart helaas niet zo goed over. Ik heb met zwarte Stazon inkt en de stempel Hardwood gestempeld op een sheet voor de overhead projector. Ik had namelijk geen kant en klaar sheet. En volgens mij is er niemand meer die zo'n ding gebruikt, kan ik de sheets mooi gebruiken om te knutselen. En zeg nou zelf, zelf een sheet maken is ook gewoon leuker.

Ik heb de kaart eerst gemaakt zonder touwtje omdat het origineel ook zo is. Maar bedacht me dat ik ooit hele leuke bedeltjes gekocht voor projecten voor Ronan. Wil nog een keer een layout maken met al zijn schoolprojecten. Maar voor dit kaartje kan ik er wel eentje missen.Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Hardwood.


Bundel Nailed it.
Stempels en mallen ook los verkrijgbaar.


StazOn.


Groetjes,
Cynthia10 opmerkingen:

 1. Wat een verhaal, tjonge!
  Uiteindelijk toch een heel gave kaart geworden, echt mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig verhaal en super gave lift!
  Gr Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor de handige man, errug leuk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sheet kan je op zoveel manieren vinden, dit is ook goed bedacht! En erg mooie lift geworden. Stoer, en dat bedeltje maakt het helemaal af. Dank je wel Cynthia!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk! Je verhaal is leuk, ik zag het voor me! Je kaart is ook heel gaaf! Knap gedaan met dat sheet. Ik vind het een pittige deze keer!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super gave kaart heb je gemaakt. Knap hoor om met het thema acetade een mannenkaart te bedenken. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed idee! De stempel staat er mooi open je lift is heel gaaf geworden en lekker stoer! Dank je wel weer voor het meeliften.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk stoer mannenkaartje is het geworden. Gave lift!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En hoe komt die fiets nou stuk? hihihi.... Je kaart is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen