dinsdag 31 oktober 2017

Ahoy there

Morgen is het alweer 1 november. Sinds een aantal jaren maak ik in de november maand iedere dag een kerstkaartje. En meestal ga ik zelfs door tot vlak voor kerst. Of me dat dit jaar weer gaat lukken, weet ik niet. Maar die november kerstkaarten challenge ga ik ook dit jaar weer met mezelf aan. Met als doel, op tijd klaar zijn met de kerstkaarten. Het zal lastig worden, want ik heb het echt enorm druk. Ik mag blij zijn als ik op dit moment er aan toe kom om 2  keer per week iets te doen. Laat staan iedere dag. En op dit moment ben ik ook nog bezig met projecten voor Cards&Scrap die volgende week af moeten. Tijd te weinig, teveel te doen. Maar ik ga mijn best doen. Dus vanaf morgen, plaats ik iedere dag een kerstkaartje. Komen jullie af en toe aanmoedigen?

Voor vandaag een kaartje met de set Message in a bottle en Seaside shore. Twee sets die heel goed bij elkaar passen. Ik heb er een kaartje voor kinderen mee gemaakt.

Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Message in a bottle.


Seaside shore.Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

1 opmerking:

  1. nou dat ziet er weer top uit. ik vind het altijd heel knap dat je je eigen kerstkaartjes maakt dat is niet aan mij besteed .
    fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen