dinsdag 6 november 2012

kerstkaartje, 6 november en award

Het kerstkaartje voor vandaag moest gemaakt worden met vierkantjes. Dat was mijn uitdaging voor vandaag. En met dit mooie kerstpapier van Authentique was de kaart eigenlijk zo klaar. 9 vierkantjes en hier en daar wat versiersels. Op de crystal steentjes na alles gekregen in een kaartkit SWAP.

Vanmorgen heb ik leuk nieuws gekregen van Els. Els heeft besloten mij een award toe te kennen. http://scrapsels.com/2012/11/05/liebster-award/

Super blij ben ik daar natuurlijk mee. Want ik vind het leuk om te scrappen, maar vooral ook om mensen te mogen inspireren. En als er mensen zijn die mijn werk waarderen is dat geweldig om te lezen. Dus Els, nogmaals bedankt. Ik ga de award plaatsen en verzinnen wie ik vind dat deze award ook moet krijgen.

groetjes,
Cynthia


5 opmerkingen:

 1. Wat een kunstwerkjes worden jouw kerstkaarten. Ik durfde de uitdaging niet aan te gaan maar vind het wel super hoe jij het doet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je berichtje. Ik vind het wel leuk om te doen. Stuur niet zoveel kaarten, dus zal de helft overhouden, maar ach, heb ik vast een voorraadje voor volgend jaar. Ik hoop dat ik dit vol kan houden, want hoe meer dagen er voorbij zijn, hoe minder inspiratie ik heb, vrees ik.

   Verwijderen
 2. Moooooi en weer dat hertje.... *zucht* moet ze snel eens aanschaffen.

  Benieuwd wat het morgen word hoor.

  Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem weer gemaakt hoor !, maar maak morgen pas een foto, ik ben nu ff aan het werk, lol.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben wel benieuwd naar je kaartje hoor. Het kaartje voor vandaag staat ook weer online. Met sketch voor morgen.

   Verwijderen