woensdag 2 januari 2013

Dutch Dares challenge januari......wat willen we niet veranderen in 2013

Afgelopen week tussen oud en nieuw door, druk bezig geweest met de Dutch Dare van januari. De dare voor deze maand is. Wat gaat er goed en zou je niet willen veranderen. Dit in tegenstelling tot de goede voornemens die velen onder ons op zich nemen bij het beginnen van een nieuw jaar. Toen de opdracht van deze dare bekend werd gemaakt, was ik hard met mezelf in strijd. Ik ben 2 jaar geleden 18 kilo afgevallen. Geen kilo meer aangekomen sindsdien. Ging eigenlijk wel lekker zo. Maar sinds het einde van de zomer is er een kilootje bij gekomen.  Geen punt, ben nog steeds niet te dik. Lag er niet wakker van. Maar laatste tijd (rotte decembermaand natuurlijk) kwam er weer steeds een schommelkilootje bij. Dan er weer af, dan eraan. En toen kwam toch wel een beetje de schrik. Die 18 kilo is er ook steeds met een kilootje bij aangekomen. En ik wil niet meer terug naar af. Dus nu moet ik dit echt zo vast blijven houden. En dat gaat vast goed komen. Zodra we weer in het normale ritme komen. Deze layout blijft voorlopig in het zicht hangen. Als reminder. Dit heb ik bereikt en wil ik niet meer loslaten.
Wil je ook een keer mee doen met de dares van Dutch Dares, klik dan op het logo van Dutch Dares op mijn startpagina. Wie weet win jij wel die mooie RAK of mag je een maandje met ons meedraaien als gastdesigner.

groetjes,
Cynthia

2 opmerkingen:

  1. Ik vind je layout echt heel mooi, vooral de kleuren zijn prachtig bij elkaar. En hiermee gaat het vast en zeker lukken om je aan je streven te houden bovendien heb je al aan jezelf bewezen dat je het kan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hoor, komt goed. In 2 dagen tijd zijn de decemberkilootjes er alweer af. Gewoon weer even in het ritme komen van niet tussendoor snoepen. Geen kruidnoten, kerstkransjes en oliebollen meer.;) Ik wil gewoon echt niet teveel meer aankomen. Heb het er destijds zelf naar gemaakt dat ik zoveel was aangekomen. Maar nu ik terug bij af ben, wil ik ook bij af blijven. Was daar voorheen nooit zo mee bezig en dat is dus de oorzaak geweest dat ik die kilo's was aangekomen.

      Verwijderen