donderdag 3 januari 2013

B......boy

Nu de feestdagen weer voorbij zijn en ik wat meer tijd krijg, hoop ik het scrappen van layouts weer snel op te pakken. Ik kwam tot de ontdekking dat ik dit lootje gemaakt in december 2012 nog niet had laten zien.

groetjes,
Cynthia

7 opmerkingen:

 1. Wat een gave layout!! Die achtergrond heb je super gedaan zeg! En nog een heel 2013

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed nog een keer :) ... Een heel gelukkig en creatief 2013!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie. En jij ook een goed, gezond en gelukkig 2013.

   Verwijderen
 3. Hoi Cynthia,
  prachtige deze LO! Mooie papier!
  EN je bericht hieronder: ja, dat is ook zo, langzaam komen die kilo's erbij. Ik ben niet te dik, maar kwam er achter dat ik 5 kilo kwijt moet, wil ik weer hetzelfde wegen als 2 jaar geleden. Ongemerkt sluipt het erin. Dus vanaf maandag is het gedaan en ga ik hele bewust eten en bewegen!
  Jij ook sterkte ermee!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komt helemaal goed hoor. Ben al een kerstkilo kwijt. Nog eentje te gaan. Caloriechecker op www.voedingscentrum.nl geeft mij erg veel houvast. Van te voren invullen en niet meer eten dan je voor die dag opgegeven hebt. Succes.

   Verwijderen
 4. Wat een stoere foto, gave achtergrond en leuke laagjes! Ik ben eerlijk gezegd niet van de goede voornemens maar als ik jouw layouts zie die je "tussendoor" maakt, wetende hoe druk je schema telkens weer is, wil ik graag meer voor "mijzelf" scrappen. Dus zie hier: toch een voornemen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook niet zo van de goede voornemens. Ken mezelf, er komt toch niets van en dan levert het alleen maar stress op. Maar er zijn wel wat dingen die ik wil proberen anders te doen. Een aantal miniboekjes afmaken en mijn werkplek een beetje opgeruimd houden. Heb sinds een paar dagen meer kastruimte dus ik zie al verschil met daarvoor. Ik ben benieuwd of je het lukt om meer voor jezelf te gaan scrappen.

   Verwijderen