zondag 6 januari 2013

Happy

Afgelopen dagen heb ik lekker kunnen scrappen. Wat helaas niet lukt is normaal de layouts op de foto zetten. Te donker voor een mooie foto. Jullie hebben dus nog wat werk tegoed.

Aan het begin van het nieuwe jaar ga ik altijd een beetje nadenken wat ik op scrapgebied zou willen veranderen. Dit jaar ga ik proberen om wat vaker op bedrukt papier te scrappen. Ik gebruik erg graag wit cardstock. Maar aangezien ik dat moet kopen en ik meters bedrukt papier heb liggen, ga ik daar eens wat vaker gebruik van maken. Beetje ruimte maken in huis en wat zuiniger aandoen kan geen kwaad. Daarnaast is het wel een uitdaging want cardstock scrapt toch makkelijker vind ik.

Gemaakt met papier van Echo Park, for the record.

groetjes,
Cynthia


6 opmerkingen:

 1. Mooie LA. Wat een goed voornemen heb je. Het is ook zo dat je heel wat verzameld zo in de loop van de tijd. Zelf ben ik gek op kraft en dat zit ook op heel veel dingen die je anders weggooide. Bv sixpack bier, het kartonnetje in inpakpapier is prachtig kraft als je het even strijkt.. Misschien kan je er wat mee.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn zeker goede tips. Bier drinken we hier niet, maar de binnenkant van inpakpapier gooi ik meestal weg.

   Verwijderen
 2. wat een super leuke lo heb je gemaakt! mooi met de misting achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke lo weer van de boys! En deze achtrgrond vind ik mooi!

  gr. Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke LO...wat jij hebt met wit cardstock heb ik met kraft cardstock, ik vind het zo moeilijk om dat niet te gebruiken! Maar het is jou met deze LO prima gelukt en de foto is super cute!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Cynthia,
  wat mooi zeg! En leuk voornemen, hihihi!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen