woensdag 13 november 2013

Iedere dag een kerstkaartje, dag 12

Helaas is het me gisterenavond niet meer gelukt om een kaartje te plaatsen. Ik ben naar een open dag geweest van een nieuwe school voor Ronan. Maar ik had een heel ander idee bij zo'n open dag dan het in werkelijkheid was. Ik dacht een rondje door de school te lopen, hier en daar wat vragen te stellen aan leerkrachten en dan gewoon weer naar huis te gaan. Helaas het bleek een avondvullend programma te zijn. Volgens een strak schema werden we door de school geleid en moesten deelnemen aan lessen. Uiteindelijk was het wel interessant, maar toch veel te laat geworden. Veel later dan ik had gedacht. Vooral voor Ronan die midden in zijn Cito toetsweek zit. Dus gisterenavond geen kaartje geplaatst, maar wel gemaakt. Dus dan vandaag toch gewoon 2.

Het is een kaartje met een winterlijn van Bo Bunny. Het stickertje met het hartje komt van een vel Fancy Pants kerststickers dat ik te koop heb staan.Ik had nog beloofd wat leuke acties tussendoor te houden. Helaas nog helemaal niets van gekomen. Eens kijken of ik vandaag iets leuks kan verzinnen.

groetjes,
Cynthia
2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart is dit cynthia! Mooi met de glitters en hertjes! Super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja soms lopen die dingen zo, maar ik vind het een prachtige kaart!! En een nieuwe school voor je kind is dn wel belangrijker dan een kerstkaartje....toch?

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen