zondag 17 november 2013

Iedere dag een kerstkaartje, dag 16

Helaas een dag te laat met mijn 16e kaartje. Het kaartje heb ik gisterenavond pas kunnen maken omdat er onverwachts goed nieuws op mijn pad kwam. Afgelopen vrijdagavond had ik meegedaan met een verloting van een workshop plekje bij Scrapdelight. Leek mij een goed excuus om te ontkomen aan de huishoudelijke taken die op de planning stonden. Zaterdagochtend (gelukkig ben ik vroeg wakker) zette ik de computer aan en bleek ik gewonnen te hebben. Ineens kreeg ik het heel erg druk. Want ik moest natuurlijk wel spullen meenemen. Maar wat? Gelukkig kwam het allemaal goed. Ik heb gisteren genoten van een een heerlijke workshop. Het project is nog niet af, maar ik zal vandaag proberen alvast wat foto's te laten zien.
Ja en toen moest ik dus in de avond werken aan het kaartje. Het was klaar, maar in de avond foto's maken lukt mij niet. Dus hier dan de foto's van het kaartje van gisteren.

Het is de uitwerking van de sketch die ik van de week heb geplaatst. Hoe staat het met jullie uitwerking hiervan? Het prijsje ligt hier te trappelen om opgestuurd te worden naar een winnaar.

groetjes,
Cynthia
5 opmerkingen:

 1. die is leuk....die moet ik ook maken.....zal volgende week lekker freubelen worden met mn nieuwe spullen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk. Weer heel anders als ik hem heb gemaakt . Nog een paar kleine dingen en dan is die klaar. Groetjes. Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben benieuwd wat je gemaakt hebt. Zelf ben ik niet zo tevreden over mijn kaartje. Vind hem niet echt kerst.

   Verwijderen
 3. Wat een schitterend kaartje ik vind hem wel kerst hoor!
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig mooi kaartje. Groetjes mariette

  BeantwoordenVerwijderen