donderdag 19 februari 2015

Happy, happy, happy birthday

Vandaag een kaartje gemaakt voor een challenge op het blog van Dutch Card Lovers. Het thema van de challenge was gebruik transparant. Ik had een idee in mijn hoofd om een sheet te embossen. Maar het idee was leuker dan het eind resultaat. Of nou eigenlijk was het wel leuk, maar je zag het gewoon niet goed. Dus uiteindelijk maar een stukje sheet gebruikt uit de ontzettend leuke en vrolijke lijn Quatrefancy. Nu extra voordelig te bestellen. 10 vellen dubbelzijdig papier en 2 bedrukte sheets voor 4,59. 

Eerst heb ik de kaart gestempeld met de stempelset Hello Darling en de gorgeous grunge. Achter het stuk sheet heb ik grote ronde pailletten geplakt. Op het sheet heb ik nog meer pailletten geplakt. Deze heb ik met foamtape geplakt zodat er meer diepte in kwam. Het vlindertje heb ik gestempeld en geponst met de papillon potpourri stempelset en de elegant butterfly punch. De kleinere vlindertjes uit de stempelset kan je ponsen met de bitty butterfly punch. De tekst is gestempeld met de stempelset Crazy about You

Helaas lukte het me niet om echt goede foto's te maken van het kaartje. Door de weerspiegeling komt het niet helemaal goed over.

Gebruikte materialen.

 

 


groetjes,
Cynthia5 opmerkingen:

 1. Hoi hoi
  Weer zo'n leuke kaart . De kleuren spreken mij ook erg aan.
  Gr Thamar
  Heb je we lees in de p stand een foto gemaakt en je werk voor het raam leggen . Zo maak ik foto's van mijn pl en dan glimt het niet. Ik heb de tip weer van een andere blogster .
  Fijn weekend
  Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt. Het lag voor het raam. Daardoor zijn juist de zonnestralen te zien. Was lekker weer. De p stand heb ik niet gebruikt. Zou ik eens kunnen proberen.

   Verwijderen
 2. Snap wat je bedoelt met dat embossing op sheet, heb ik ook eens geprobeerd en viel tegen.
  Je kaart vind ik fantastisch! Heel mooi met de vlindertjes en de cirkelaccentjes! Fijn dat je meedoet met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke kleuren op dit sprankelende kaartje! Bedankt voor het meedoen met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende kaart wederom Cynthia, leuk dat je weer meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen