woensdag 4 februari 2015

love

Gisteren zag ik een hele leuke te liften kaart op het blog van Lift Challenge. Helemaal mijn ding. Ik had weinig fut, maar hier zat het idee bij het zien van de kaart al gelijk in mijn hoofd. Dus was het kaartje zo klaar. Ik twijfel alleen of ik het met een touwtje erbij niet nog iets mooier vind. Iets minder kaal. Maar dat kan ook aan mijn touwtjesverslaving liggen. En zo is de te liften kaart niet dus heb ik het gewoon zo gelaten.

Ik heb gebruik gemaakt van de stempel gorgeous grunge. De kleine hartjes heb ik geponst met de itty bitty accents hartjes punch. Ik moest natuurlijk wel een beetje smokkelen, want ik kon dat hartje rechts bovenin natuurlijk niet ponsen. Dus die heb ik met foamtape opgeplakt. De grotere hartjes heb ik uitgesneden met de dies van hearts a flutter

Het middelste hartje is gemaakt van de 2 uitgesneden hartjes. Deze heb ik door midden gevouwen en met foamtape op elkaar geplakt. Een kleiner hartje geponst en hier weer op geplakt. Zo heb ik het idee van het gevouwen molentje een beetje na willen bootsen.

Het hartje met de tekst komt uit de nieuwe set Hello Life. Deze kan je ook weer met de itty bitty accent punch ponsen. Handig toch?


Dit is het kaartje dat moest worden gelift.


groetjes,
Cynthia4 opmerkingen:

 1. Superleuk ik ga er ook 1 maken. erg leuk geworden.

  Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het een heel mooie lift en kan me je opmerking van het touwtje wel voorstellen. Kan altijd nog, maar zo is hij ook al mooi! Leuk dat je weer meelift met ons, Cynthia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk gemaakt!
  De mijne is in de maak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. touwtje had best gemogen, doet geen afbreuk aan de lift naar mijn idee. Leuke lift zo met de hartjes! Dank je wel weer voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen