dinsdag 5 januari 2016

Sale-a-bration, voorjaarscatalogus en meer.

Vandaag is het zover. De Sale-a-bration bij Stampin' up! is begonnen. Van 5 januari tot en met 31 maart kan je bij iedere 60 euro die je besteld uit 1 van de lopende catalogussen een cadeau uitzoeken. Bij 120 euro dus 2 cadeaus en bij 180..... Jullie snappen het vast wel. De cadeaus kunnen uitgezocht worden uit de speciale Sale-a-bration catalogus. Let wel even op. De producten op pagina 16 tot met 19 zijn beperkt beschikbaar. Deze zijn te bestellen tot en met 15 februari. Maar niet getreurd, 16 februari komen er ook weer een paar nieuwe cadeaus bij.

Dat is best lekker shoppen natuurlijk. 

Maar er is meer leuk nieuws. Want vandaag gaat ook de voorjaarscatalogus online. Dus naast de jaarcatalogus kunnen jullie ook hieruit bestellen. En oh wat zitten er weer leuke dingen bij. Mijn verlanglijstje ligt al klaar.

 Zondag ochtend de 10e ga ik weer een verzamelbestelling versturen. Zorg dat je bestelling dus uiterlijk zaterdagavond bij mij binnen is. 

Ook dit keer zal ik onder de bestellers een prijs verloten. Dit keer 5 rollen met washi tape. Bij iedere 25 euro die je bestelt, krijg je een lot. Bij 50 euro 2 loten en bij 75 euro.....jullie snappen het vast wel. Dus hoe hoger de bestelling, hoe meer loten je krijgt. En hoe groter de kans op deze prijs is.

Ik heb zelf al een Sale-a-bration cadeau uit mogen kiezen en heb gekozen voor de set Sky is the limit. Dit kaartje heb ik daarmee gemaakt. De achtergrond is gestempeld met de stempel world map. Het vliegtuig gestempeld en uitgeknipt. De vlekjes zijn gemaakt met de set gorgeous grunge. Met de circle collection thinlits een rondje gesneden van kraft en hierop de tekst gestempeld. Verder een touwtje en gouden sterretjes om de kaart af te maken.
Nieuwsgierig geworden naar de catalogussen? 

Klik op onderstaande link om de catalogus met cadeaus te bekijken.


Klik op onderstaande catalogus om de voorjaarscatalogus te bekijken.


Willen jullie de catalogus liever in het echt bekijken? Dat kan. Vanavond vanaf 20:00 zijn jullie hier welkom om de catalogussen onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers te bekijken. Wel even aanmelden via mail.

groetjes,

Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten