donderdag 14 juni 2018

Joepie!!!!! geslaagd

Na lang wachten en zenuwachtig rondlopen (ondertussen mijn ramen en auto gewassen om de tijd door te komen), kregen we gisteren om 5 uur eindelijk het goede nieuws. Ronan is geslaagd. Het kon ook bijna niet anders, want zijn cijfers waren gewoon erg goed. Het hoogste cijfer wat hij moest halen, was een 4 voor Nederlands. Maar ja, dat is ook het vak waar hij door zijn dyslexie niet zo goed in is. Maar het is goedgekomen. Zenuwen voor niets. Hij heeft het zelfs zo goed gedaan dat hij "cum laude" is geslaagd. Wat betekent dat je gemiddeld een 8 moet staan. 

We zijn natuurlijk super trots op hem en zijn gisterenavond lekker uit eten geweest. Zijn cadeau had hij al binnen. Zo zeker waren we toch wel van de zaak. Maar ik had natuurlijk wel nog een kaartje voor hem klaar. Gemaakt met de set Nailed it. Die helaas niet meer te bestellen is. De achtergrond heb ik gemaakt met de set Gallery grunge. Nu al favoriet van me. Het gereedschap heb ik ingekleurd met de Stampin' blends. Deze zijn inmiddels weer te bestellen. Alleen de nieuwe kleuren nog niet.Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Gallery grunge.


Stampin' blends.


groetjes,
Cynthia3 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met Ronan! Ws hij ook zenuwachtig of was jij de enige? Het was niet nodig, maar ook al weet je dat, het blijft spannend. Je kaart is super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amazing background that u make with the Gallery grunge set.
    airport parking deals

    BeantwoordenVerwijderen