zondag 10 juni 2018

To thank you for all you do

Ik begin deze blogpost eens met een praktische vraag aan mijn medebloggers. Sinds een week of twee krijg in mijn mailbox jullie reacties niet meer te zien. Normaal kreeg ik van ieder geplaatste reactie een mail. Maar helaas heeft Blogger besloten dat niet meer te doen. Ik heb bij instellingen gekeken. Daar staat gewoon mijn mailadres. Ik heb er voor de zekerheid nog een mailaccount aan toegevoegd. Dan staat er dat er naar dat nieuwe mailadres een activatie link wordt gestuurd waar binnen 14 dagen op moet worden geklikt. Leuk hoor, maar die komt er dus ook niet. Herkent iemand dit probleem? Of weet iemand wat ik er aan kan doen?

Dan nu het kaartje van vandaag. Gemaakt met de set Rooted in nature. Oh wat heb ik lang getwijfeld of ik deze set zou bestellen. Ik vind hem zo mooi, maar hij is pittig geprijsd. Dit komt omdat er zoveel stempels inzitten. Het zijn twee dozen vol met stempels. Dus dan betaal je natuurlijk ook de prijs van 2 stempelsets. Uiteindelijk heb ik het toch maar gedaan. En ik heb er geen spijt van gehad. Wat is de set mooi zeg. Alleen jammer dat ik niet foto's gemaakt heb met een vlek op mijn lens. Op de foto's zit een wazige vlek. Maar daar kunnen jullie vast wel doorheen kijken. 


Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.


Rooted in nature.


Bijvoorbeeld te gebruiken, de Stitched shapes.


Dit kaartje is net als veel van mijn kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

2 opmerkingen:

  1. Prachtig mooi kaartje! Het straalt een bepaalde sfeer iuit, kan het niet goed uitleggen...
    Je probleem met de reacties: Als je in je dashboard kijkt zie je links reacties staan. Als je daar kijkt zie je je reacties, ook oude.
    Ook kun je elke keer als eerste een reactie op jezelf geven en dan het vakje Melding sturen aanvinken. Dat schijnt te helpen. Zelf krijg ik nooit de reacties in mijn mail box. Dat wil ik niet...veel te veel gezoek naar andere mails...

    BeantwoordenVerwijderen