dinsdag 5 juni 2018

Sending well wishes your way

Workshops scrapbooking, datum in overleg. Workshop kaarten maken datum in overleg. Bestellen van artikelen? Eerste verzamelbestelling verstuur ik op 15 juni. Wil je toch eerder bestellen, dan kan dat. Er komt dan 5,95 verzendkosten bij.
En hebben jullie al een kijkje genomen in de nieuwe catalogus. Wat is jullie favoriet. Ik heb me beheerst en nu 3 van mijn favorieten besteld. Ik had zo de hoop dat gisteren mijn nieuwe stempels binnen zouden komen. Maar helaas, dat zat er niet in. Nu kwam dat ook wel goed uit, want ik ben nog bezig met een project voor de volgende uitgave van het tijdschrift Cards & Scrap. En dat moest ook af. Nu alleen nog het minst leuke van die projecten. De beschrijving maken. Maar daar heb ik nog even de tijd voor. 

Vanmorgen moest ik werken. Ronan (die heeft al vakantie) instructies gegeven. Als de bel gaat, ren je in 3 seconden naar beneden om de deur open te doen. Laat die man mijn pakje niet weer meenemen. Helaas na het werk, niets. Dus maar boodschappen gedaan. Ronan zou weer het fort bewaken. Helaas ook na het boodschappen doen, niets. Wat duurt wachten dan lang. Eindelijk om 16:45 kwam de bruine bus voorrijden met mijn pakje. Helaas moest ik toen net de was op gaan hangen. Eindelijk om 17:00 kon ik mijn doosje uitpakken. Ik had nog precies 15 minuten om een kaart te maken. Helaas is dat niet gelukt. Het kaartje is af, maar het duurde wel iets langer. Dan maar wat later eten. Nood breekt wetten.

De eerste kaart die ik gemaakt heb met een nieuwe set. De Dandelion wishes. Ik ben dol op uitgebloeide paardenbloemen. Die set moest ik hebben. De hartjes van de bloemen heb ik gekleurd met de Stampin' blends. 


Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie. 

Dandelion wishes.


Dit kaartje is net als veel van mijn kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia


4 opmerkingen:

 1. Ha Cynthia,
  ik heb de catalogus ook bekeken en zag heel wat moois! Moeilijk kiezen, hoor, want je kunt niet alles bestellen...
  De set die jij hebt is prachtig. Voor luchtige kaartjes en voor sterkte kaartjes. Leuk hoe je dat beschrijft van je zoon. De hele dag geen koptelefoon op, zeker?? Je vraagt nogal wat van hem. EN hij, Ronan is degene die volgende week hoort of hij geslaagd is?! Spannend!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad Ronan. Bij hem is het grootste probleem dat hij op zolder zit te gamen op zijn nieuwe laptop. Alvast een cadeautje voor zijn diploma. ;) Zou toch jammer zijn als hij hem volgende week moet inleveren. :)

   Verwijderen
 2. Dit is inderdaad een mooie set, zeer veelzijdig te gebruiken! En die problemen met de hitte herken ik: werken gaat voor mij wel goed maar papier blijft aan mijn handen plakken dus kaartjes maken... Maar dit is een hele mooie geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The colored the hearts of the flowers with the Stampin 'blends is very beautiful.
  meet and greet at Gatwick

  BeantwoordenVerwijderen