dinsdag 11 april 2017

bloesem

Diep bedroefd moet ik jullie meedelen dat ik helaas afscheid zal moeten gaan nemen van mijn meest favoriete stempelset EVER. De Gorgeous grunge. Vele kaarten heb ik hier mee gemaakt, maar helaas heeft Stampin' Up! besloten deze mooie stempelset niet meer mee te nemen naar de nieuwe catalogus. Het zat er aan te komen want het was 1 van mijn eerste stempels die ik een paar jaar geleden bestelde. Ondanks dat ik weet dat er veel mooie en nieuwe stempels en mallen voor terug komen, ben ik toch wel een beetje verdrietig. Zeg maar gerust heel erg verdrietig. Zeg maar gerust diep in shock. Nog 1 keer wil ik jullie laten zien hoe veelzijdig deze stempelset is uuuh was. :( 
Ik heb een kaartje gemaakt voor het blog AnMaCreatief. Het thema van hun challenge is lente. Dit keer heb ik een tafereeltje gemaakt met de Halloween scenes snijmallen. En laat een tafereeltje nu net het thema zijn op het blog van Scr@p-cards. Achter de uitgesneden boom heb ik de Gorgeous grunge vlekken gestempeld.

Dit is mijn kaartje geworden. 

Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

De snijmallen Halloween scenes en de stempelset gorgeous grunge zijn zoals vermeld helaas niet meer te bestellen. De stempelset Party with cake nog wel.


Willen jullie zien waar we nog meer afscheid van moeten nemen? Klik dan hier. Als je nog iets zou willen bestellen, wacht dan niet te lang. Want op is echt op en dat is meestal al heel snel.

Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt verzonden inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia
5 opmerkingen:

 1. Hoi Cynthia wat een prachtig tafereeltje heb je gemaakt super mooie kaart
  en wat jammer dat je afscheid moet nemen van je favoriete stempels
  Dank je wel voor je mooie inzending op het scrap-cards challenge blog
  liefs DT Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Cynthia,
  dat de stempelset eruit gaat betekent toch niet dat je afscheid moet nemen? Of mag je als Demo er dan geen kaarten meer mee maken? Of moet je het inleveren? Nee toch??
  Deze kaart is weer heel leuk! Gaat het goed met de verbouwing??
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor als demo moet je zelf alles aanschaffen. Dus terugsturen hoeft niet. Ik blijf hem ook wel gebruiken hoor, maar het idee is toch om te laten zien wat je met een stempel kan zodat deze ook verkoopt. Dus het is wel zo slim om stempels te gebruiken uit de lopende catalogus. Misschien is er nog een gek op aarde die bij mij gaat bestellen. ;) Zou wel fijn zijn. De verbouwing is klaar. Het is heel mooi geworden en iedereen heeft nu een fijn plekje. Wij hebben weer een slaapkamer en Quinn heeft ook wat meer ruimte.

   Verwijderen
 3. Wat een prachtig tafereeltje, Cynthia...en wat jammer voor jou dat je afscheid van de spulletjes moet nemen.
  Dank je wel voor je deelname bij AnMaCreatief.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Cynthia
  Je hebt er in ieder geval nog een schitterende kaart mee gemaakt en je kan hem zelf natuurlijk gewoon blijven gebruiken.
  Bedankt voor je deelname bij het Scr@p-Cards challengeblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen