dinsdag 18 april 2017

Happy birthday poesje

Afgelopen dagen zijn wij naar onze caravan gegaan in Duitsland. Waarschijnlijk was het weer daar niet veel beter dan hier. Vrijdag een schitterende dag gehad. Lekker gewandeld en onderweg 9 edelherten gezien. Maar toen sloeg het weer om. Het was koud, maar gelukkig hebben we een lekker warm kacheltje. En gelukkig had ik mijn stempels mee. Helaas was ik wel wat onmisbare dingen vergeten in te pakken. Zo had ik mijn snijapparaat niet mee. En mijn bolletje wit draad, lijm en steentjes ook niet. Maar ook zonder deze dingen heb ik me wel vermaakt. Ik heb 5 voorkanten voor kaarten gestempeld. Moet ze alleen nog even netjes snijden want dat heb ik nu met een schaar moeten doen. Nog even opplakken op gekleurd karton, wat versieren hier en daar en dan zijn ze klaar. Komende dagen geen kaarten maken, maar afmaken. 

Voordat ik weg ging heb ik nog een kaartje gemaakt voor de april challenge op het blog van Hobbywinkel De Egel. Het is gemaakt met de stempel Hardwood en Foxy friends.
Gebruikte materialen zijn bij mij te verkrijgen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Hardwood

Foxy friend.


Dit kaartje is net als veel van mijn kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia


5 opmerkingen:

 1. Oh wat schattig dit kaartje!! Dank je voor het meedoen bij de Egel! En ja, het weer in Duitsland zal niet veel anders zijn dan hier. Net als Denemarken...daar ben ik volgende week te vinden!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zó leukkk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk dat je meedoet met onze 'Voor een kind' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje dat poesje :) Leuke kaart heb je gemaakt Cynthia. Dank je voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen