donderdag 15 juni 2017

Congratulations, gereedschap

Van sommige sets kan ik niet begrijpen dat ze niet in de jaarcatalogus zijn opgenomen. Zoveel leuke mannen stempelsets zijn er niet. De Nailed it! set is voor mij een blijvertje. En dan bedenk ik me gelijk dat het wel leuk is om hiermee nog een kaartje te maken voor Ronan. Die gaat maandag voor het eerst stagelopen. In de bouw natuurlijk. Vroeg op want hij moet om 6:45 op de bouwplaats staan. Dat verdient toch wel een kaartje. Ach, geen straf om weer met deze leuke stempels aan de slag te gaan.
Alle gebruikte sets zijn helaas niet meer te verkrijgen.

Dit kaartje wil ik mee laten doen met de challenge op het blog Knutsels en cadeautjes.

groetjes,
Cynthia4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke stoere kaart is dit. Jammer dat de set niet meer verkrijgbaar is, er is ook niet echt een nieuwe manneset voor in de plaats gekomen helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ben het helemaal met je eens dat deze set nooit had mogen verdwijnen. Gelukkig heb ik 'm ook en ook hier gaat-i echt niet weg.
  Je hebt er weer een heel gave kaart mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een superstoere kaart heb je gemaakt voor Ronan. Mooie achtergrond!
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Lieve groet, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt gelijk er zij al zo weinig leuke mannensets te krijgen en dan gaat deze ook al weer weg... Jij hebt er een heel gaaf kaartje mee gemaakt voor Ronan, hij zal vast heel blij zijn geweest met zo'n toepasselijke kaart. Bedankt voor het mee doen bij knutsels en kadootjes. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen