dinsdag 13 juni 2017

Workshop Graceful garden

Vandaag was het pakjes dag. De verzamelbestelling is binnen gekomen. En ik ben op dit mijn grootste klant, dus zowat alles was voor Bassie....uuuh mij. Toen ik de nieuwe catalogus binnen kreeg, was ik direct verliefd op de set Graceful garden. Wat is die mooi zeg. Ik hoefde ook niet lang te twijfelen over welke stempelset ik vandaag als eerste ging uitproberen. 

Ik heb een kaartje gemaakt als voorbeeld voor een workshop. Een workshop kaarten maken met de set Graceful garden en het bijpassende papier Petal garden. De workshop zal plaatsvinden op zaterdag 2 september vanaf 13:00. Die middag kan je 4 kaarten maken met de stempelset en het papier. De prijs voor deze workshop is 20,00. Dit is inclusief een pakket van het papier Petal garden t.w.v. 12,25. Ben je net zo enthousiast als ik over deze stempelset? Dan mag je als deelnemer van de workshop deze set met 10% korting bestellen. Zo kan je met de restanten papier en de stempelset thuis meer kaartjes maken.

Opgeven kan tot 21 augustus. Op 21 augustus moet je betaling bij mij binnen zijn. Ik ga dan de papierpakketten en eventueel de stempelsets bestellen. Annuleren kan na die datum niet meer. Mocht je toch niet kunnen, krijg je natuurlijk wel gewoon het papier. De workshop gaat door met minimaal 3 aanmeldingen.

Tijdens de workshop maak je o.a. dit kaartje. Gestempeld en ingekleurd met de watercolor potloden. 


Dit is het papier dat je bij deze workshop krijgt.

Petal garden.

Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Graceful Garden.


Watercolor potloden.


Stampin' write markers.


Dit kaartje wil ik mee laten doen met de challenge rozen op het blog AnMaCreatief.

groetjes,
Cynthia

4 opmerkingen:

 1. Heel gaaf kaartje en die set is mooi! Jammer dat je zo ver weg woont, Cynthia. De workshop incl. papier lijkt me erg leuk om te doen! Maar je krijgt vast wel aanmeldingen!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker jammer. Had leuk geweest om kennis te maken. Ik hoop dat ik aanmeldingen krijg. Met 3 ben ik al tevreden hoor. Liever volle aandacht aan 3 deelnemers dan een tafel vol en halve aandacht.

   Verwijderen
 2. Wat een mooie kaart!

  Bedankt voor je inzending voor de AnMaCreatief juni challenge!

  xxx Anne-Marije

  BeantwoordenVerwijderen