zondag 20 mei 2018

Life's big question

Afgelopen weken hebben jullie een aantal blogposten/kaarten gezien. En stiekem was ik helemaal niet in het land.  Haha, die kaarten blogposten had ik voor mijn vakantie geschreven. De computer heeft ze geplaatst toen wij een lekker weekje in Duitsland waren. Wat hadden we geluk met het weer zeg. We hebben heel veel kilometers gewandeld. Pittige wandelingen waren het. Door het hoogteverschil was het flink klimmen, maar het was ook eigenlijk iets te warm om te wandelen. Maar we zijn goed verwend. Het waren routes langs heel veel beekjes. En ook de herten en reeën vonden het wel warm en zochten de verkoeling van de beekjes op. Nog nooit hebben we zoveel herten en reeën gezien tijdens het wandelen. Maar ja, dan kom je weer thuis. Moet er weer puin geruimd worden in en om het huis. Moet er weer gewerkt worden en gaan de kinderen weer naar school. Ronan zit op dit moment midden in zijn examen periode. Nog eventjes en dan begint voor hem de zomervakantie alweer. Wat vliegt de tijd toch snel voorbij. En zo was deze week dus ook alweer snel om. En helaas maar 1 kaartje gemaakt. Een verjaardagskaartje, want die zijn altijd handig om in huis te hebben. Dit keer met de set Five for all. Een set met grappige verjaardagsteksten.


Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Five for all.

 Balloon punch.


Birthday banners.


Playful backgrouds.


Dit kaartjes is net als veel van mijn kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

3 opmerkingen:

  1. Dat ziet er erg leuk uit Cynthia, mooie kleuren heb je ook gebruikt. Ja, de weken en zelfs jaren vliegen voorbij! Fijn dat je een heerlijke week hebt gehad en succes voor je examenkandidaat! Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt super zeg, die vakantie. Altijd afwachten wat het weer het gaat doen, maar jullie hebben geboft. Handig die functie van vooruit programmeren. Dit kaartje is erg leuk. Mooie kleuren en de tekst is heel grappig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een ontzettend leuk kaartje! En ja...de tijd vliegt, zucht. Maar jullie hebben in elk geval een week genoten van wandelingen, elkaar en de natuur. Das zalig toch!

    BeantwoordenVerwijderen