dinsdag 24 november 2020

Freezin' fun, zeehondje

 Afgelopen dagen niet veel tijd gehad om kaarten te maken. We hebben namelijk weer een mijlpaal behaald. Sinds het begin van de coronacrisis ben ik al aan het puinruimen in huis. Dingen uitzoeken, verkopen, weggooien, weggeven of verkopen. Afgelopen zaterdag hebben we de vierde lege kast  naar de kringloop gebracht. Langzaam begint het in huis leefbaarder en opgeruimder te worden. Alleen 1 kamer in huis niet. Mijn knutselhok. Daar kom ik maar niet aan toe. Maar ja, voorlopig zitten we nog wel een paar maanden in huis vast dus wie weet kom ik daar ook nog eens aan toe.


Vanmorgen heb ik toch even mijn stempeltjes gepakt om een nieuw kaartje te maken. En zoals ik wel vaker doe, heb ik weer een challenge gezocht om als inspiratie te dienen. Dit keer een schets van het blog Dutch Card Lovers. Voor de kaart heb ik gebruik gemaakt van de stempelset Freezin' fun. Het sneeuwvlok patroontje heb ik ook zelf gestempeld. Ik weet alleen even niet meer met welke stempelset. Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Freezin' fun.
De stempels en snijmallen zijn ook los verkrijgbaar.
Deze kaart is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia
5 opmerkingen:

 1. Wat is deze leuk! het zeehondje is superschattig en de kleurtjes van je kaart ook mooi! Fijn dat je meedoet met DCL, Cynthia en succes met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een SU-per leuk kaartje! Mooi gedaan. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kan dat lekker zijn hè dat opruimen?! Je komt vaak ook weer allemaal leuke spulletjes tegen. Je kaartje met dit lieve jonglerende zeehondje is heel schattig geworden. Bedankt voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow een heel erg mooi kaartje weer in die prachtige kleuren. Fijn dat je meedoet bij DCL en succes met ruimen tja die coronacrisis is dan toch ergens goed voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie uitwerking van de schets Cynthia!
  Bedankt voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen