woensdag 19 februari 2014

Loving you, dutch dares schets #80

Er staat weer een nieuwe dare online. Een schetsdare, de 80e alweer. Het is een leuke schets waar je 3 kleinere foto's voor nodig hebt. Helaas had ik die niet op voorraad, maar niet getreurd een klein beetje spelen met de schets mag natuurlijk ook. Dus dit is mijn uitwerking van de schets dare.

En dit was de schets.

De tekst It's so easy loving you is de titel van een liedje van Ronan Keating. Ronan is niet vernoemd naar deze zanger, maar vond het wel leuk om er een keer wat mee te doen.

Doen jullie mee met deze leuke dare?

Natuurlijk is deze layout weer gemaakt met de producten van Stampin' Up!. 

Gebruikte materialen.

Stampin Pad, Baked Brown sugar 131174
Stamp set Perfect Pennants 133230
Designer Washi Tape This and That Retro Fresh 133001
Designer Series Paper Retro Fresh 132993
Chevron border Punch 132154
Stampin Pad, Baked Brown sugar 131174
Stamp set Wood of the grid (achtergrond stempel van hout) 130736

Deze en vele andere mooie producten zijn bij mij te bestellen. En nu wel extra aantrekkelijk. Bij een bestelling van 50 euro krijg je van mij de mooie jaarcatalogus en de voorjaarscatalogus boordevol inspiratie erbij. En omdat het Sale-a-bration is, mag je bij aankoop van 60 euro aan producten ook nog iets moois uitzoeken uit de Sale-a-bration folder. Bijvoorbeeld een stempelset van 23,95.

groetjes,
Cynthia
1 opmerking:

  1. hoi hoi

    super is jou lo weer geworden echt leuk. En de foto's zijn ook super.
    Leuk hoor de producten van stampin up . Ik koop mijn spullen bij Gerjon die woont bij mij in het dorp lekker makkelijk . Ik blijf kopen, helemaal fout, natuurlijk voor de portemonnee. hihi. fijn weekend doeggg

    BeantwoordenVerwijderen