zaterdag 25 november 2017

kerstkaarten challenge dag 25, winters bos

En dan is het alweer 25 november. Nog een maand en dan is het kerst. Ik zie overal om me heen al huizen met lampjes, kerstversieringen en kerstbomen in huis. Ik moet er nog even niet aan denken. Voor mijn gevoel moet er nog zoveel gebeuren voordat wij hier in huis in kerststemming komen. Binnenkort wordt onze nieuwe bank en relaxstoel geleverd. Maar voordat het zover is moeten we de woonkamer nog verven. Pfff  de moed zakt me nu al in de schoenen. Alles leeghalen en verschuiven terwijl het eigenlijk net allemaal op z'n plek staat na de eerdere interne verhuizingen afgelopen jaar. En dan alles witten en hopen dat het in 1 keer dekt. Tegen de tijd dat de bank er is, ploffen we neer en komen we er niet meer vanaf tot aan de kerst. Nou ja, ik kan altijd het huis versieren met mijn kerstkaartjes als ik geen energie meer heb om die boom op te tuigen.

Vandaag een kaartje met de set Season like Christmas. Op de bomen zitten glitter embossed sneeuwvlokjes. De tekst is gemaakt met de set Hang your stocking.
Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Season like Christmas.


Hang your stocking.Dit kaartje is net als veel van mijn kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten